Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Aktuellt

 • Välkommen till ett nytt läsår i Haninges skolor!

  Nu välkomnar vi våra elever till ett nytt läsår i Haninges skolor. Höstterminen 2023 börjar måndagen den 21 augusti.

 • Vi inviger Vega skola & aktivitetshus

  Nu öppnar Vega skola & aktivitetshus. Här har vi samlat skola, kultur och fritid i samma hus. Missa inte den stora invigningsfesten!

 • Molly Hammar, Niklas Strömstedt, Oscar Zia och Jelassi på Haningedagen 2023

  Lördag den 16 september bjuder vi på det bästa Haninge kan med välkända artister, dans- och musikupplevelser med lokala stjärnskott och smakfestival med tillagad av välkända matprofiler.

 • Miljonprojekt ska hjälpa elever till en bättre framtid

  Att så många som möjligt har en egen inkomst är en viktig ingrediens för att skapa trygghet i samhället. Till hösten startar ett projekt, bland annat i Haninge kommun, som fått 25 miljoner kronor i bidrag för att underlätta för ungdomar att få inträde på arbetsmarknaden. Målgruppen för stödet är elever som går i årskurs nio eller gymnasiet och har en problematisk skolnärvaro.

 • Intensivsimskola i sommar

  Anmäl ditt barn till intensivsimskola i sommar. Haninge erbjuder simskola på Höglundabadet och i Torvalla simhall. Fortfarande finns platser kvar.

 • Stöd för barn och unga under sommarlovet

  Sommarlov kan vara härligt – mer tid hemma och mer tid med familjen. Men alla barn är inte trygga hemma. För barn som lever i familjer med exempelvis missbruk eller psykisk ohälsa kan en lång sommar innebära att vara helt utan trygghet från andra vuxna. Men det finns stöd och hjälp att få!

 • Vad gör din tonåring på skolavslutningen?

  Som vuxen finns det en hel del du kan göra för att din tonåring ska få en fin och minnesvärd skolavslutning. Det är viktigt att du pratar med din tonåring och andra vuxna om hur skolavslutningen ska firas.

 • Dags för skolavslutning och studentfirande

  I dagarna avslutas läsåret 2022/2023 för kommunens skolelever. Fredag den 9 juni är det utspring för studenterna. Tisdag den 13 juni är det skolavslutning för eleverna i kommunala grundskolorna och gymnasiets åk 1 och 2.

 • ”Barn ska inte behöva ha det som jag hade det.”

  Jonas Paulman, som vuxit upp i en svår miljö, vill hjälpa barn att få en bättre barndom genom att cykla till olika skolor och inviga träd. Nyligen var Jonas i Haninge kommun och invigde ett nyplanterat träd tillsammans med eleverna i Tungelsta skola.

 • Vikingaskolan i Haninge vinner Svenska Akademiens svensklärarpris

  Grattis till oss på Haninge kommun! Hos oss jobbar nämligen svenskläraren Jessica Mellgren som i dagarna vann Svenska Akademiens svensklärarpris. Det är en prestigefylld utmärkelse som delas ut till lärare som genom sin gärning stimulerat intresset för svenska språket och för litteraturen.

 • {{item.Title}}

  {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}